Paul Stok (Zanger / Trombonist)

Hij werd geboren te Mechelen op 25 april 1964 en volgde er Latijn-Wetenschappen aan het Berthouders- Instituut. Vervolgens studeerde hij aan het Hoger Instituut voor Vertaler en Tolken te Antwerpen Frans-Portugees en in Brussel Italiaans-Duits. In het CLT van Leuven volgde hij 3 jaar Arabisch. Hij is taalleraar in bedrijven. Hij geeft er lessen Nederlands, Duits, Frans en Italiaans.

Momenteel werkt hij ook halftijds als taalopleider in de zone Evere, Schaarbeek en St.-Joost-Ten-Node van de Lokale Politie. Hij bereidt politieambtenaren voor op de Selor-examens in alle zones van  en in de Brusselse politie school.
Hij gaf ook taallessen aan de Braziliaanse en Italiaanse spelers van Germinal Beerschot..

Hij studeerde notenleer, piano en trombone aan de muziekacademie te Mechelen.
Vervolgens volgde hij twee jaar klassieke zang aan dezelfde muziekacademie en één jaar zang en improvisatie voor trombone bij Bert Joris in de Jazzschool in Berchem.

Hij speel(de)t trombone in verscheidene harmonieën en big bands w.o. de Kon. Harmonie MVGW uit Muizen en de Kon. Harmonie Mechelen, The Keyhole Conspiration , The North Side Music Club, The Yellow City Big Band, LL-Big band uit Herenthout o.Lv. Luc Lambrechts, WIM-Big Band en The True Friends.Momenteel zingt en speelt hij trombone in Muizen, bij de Corti-band in Zemst en bij de ADM-bigband o.l.v. Philippe Leblanc in Tubeke.

Hij zong in diverse koren, groepjes en bigbands w.o. Chorus Mechiliensis, Liqueures Spéciales en het Sinatra-concert in 1990 met the True Friends in het CC. Van Strombeek-Bever.

Producer van twee kinder-cd’s in het kader van “l’Atelier français”.
Optreden op 27 maart 2004 in de Mechelse Stadsschouwburg met de The North Side Music Club o.Lv. Johan Coen met een eerbetoon aan Louis Neefs. Sindsdien treedt hij regelmatig op met allerhande ensembles... Tijdens het kerstconcert van de Koninklijke Harmonie uit Muizen trad hij op met Connie Neefs

Momenteel toert hij doorheen Vlaanderen met een "eerbetoon" aan de betreurde Louis Neefs, “Louis Neefs Achterna” begeleid door pianist René Jonckeer.