A Capella groep "Zoet Gevoiced"

Samenstelling:
Jessie Van Asbroeck - Klaartje Martens - Michaël Jeuniaux - Koen Van den Bergh

Jessie en Koen, sinds enige jaren leden van de harmonie, en bezielers van de jeugdafdeling, delen een passie in het A Capella-zingen.

15 jaar geleden startten zij met Soundwish, een vocaal ensemble dat voornamelijk doo-wop, close harmony en barber-shop bracht. Enkele jaren geleden hielden ze ermee op, maar de passie bleef.
Toen ze met de vorige lenteconcerten de kans kregen om iets vocaals te brengen, waren Klaartje en Frank meteen enthousiast om mee te doen.

Wat toen een gelegenheidsformatie was krijgt vandaag zijn tweede adem, en staat hier als “Zoet gevoiced” op de planken.
Voor sommige concerten wordt de groep aangevuld met Danielle Martin en Fons Van Dromme

contacteren kan via  zoetgevoiced@harmoniemvgwmuizen.be